ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ


EXIT-ΕΛΛΑΣ

Κέντρο Σπουδών και Ενημέρωσης για την Ευθανασία

www.exit-hellas.org
info@exit-svizzeraitaliana.org


Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ


ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ


Η ΕXITELLAS είναι μια Ένωση, που ιδρύθηκε το 2012 στη Βέρνη με κύριο σκοπό τη περίθαλψη όλων των πολιτών της Ελλάδος, προσβεβλημένων από σοβαρές και μη αναστρέψιμες ασθένειες για να τους χορηγούνται όλες οι αναγκαίες καταπραϋντικές αγωγές και ενδεχομένως την

περίθαλψη και συνοδεία στον Εκούσιο, Υποβοηθούμενο Θάνατο, σύμφωνα με την Ελβετική νομοθεσία


¨Όλοι οι ασθενείς, προσβεβλημένοι από σοβαρές, μη αναστρέψιμες και ανίατες ασθένειες, σύμφωνα με ιατρική επίσημη γνώμη, μπορούν να απευθύνονται στην Ένωση μας για να εκφράσουν, με την Βιολογική Διαθήκη (Living Will), τη θέληση τους σχετικά με το τέλος της ζωής τους, τέλος που όλοι μας θέλουμε να είναι αξιοπρεπές και χωρίς άσκοπα και φοβερά βάσανα.

Η Βιολογική Διαθήκη είναι το έγγραφο που ένα άτομο, σε πλήρη ψυχική και πνευματική νηφαλιότητα, υπογράφει, υποδεικνύοντας ένα ΠΡΟΣΩΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ, για να εκφράσει την βούληση του σχετικά με το τέλος της ζωής του.

cccc1

Η Exit-Italia του Τορίνο, Ιταλική Ένωση για το δικαίωμα σε έναν αξιοπρεπή θάνατο, θέτει στη διάθεση σας το κείμενο της Βιολογικής Διαθήκης στα Ελληνικά.


Οι οδηγίες για την εγγραφή και για να γίνεις μέλος της EXIT-HELLAS είναι στο έντυπο της αίτησης έγγραφης, στην αρχική σελίδα. (Πώς να γίνεις μέλος)Μόλις έχετε συμπληρώσει την αίτηση εγγραφής, πρέπει να στείλετε στην EXIT-Italia την βιολογική διαθήκη σας σε δύο αντίγραφα μαζί με την απόδειξη της πληρωμής σας για την εγγραφή.

Θα σας επιστραφεί η βιολογική διαθήκη, που έχετε στείλει στο Τορίνο, επικυρωμένη.


Θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες στο ή www.exit-hellas.org
ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ


EXIT-ΕΛΛΑΣ

Κέντρο Σπουδών και Ενημέρωσης για την Ευθανασία

www.exit-hellas.org
info@exit-svizzeraitaliana.org


Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΘΗΚΗ